Ede

Mirjam

Ik geniet ervan om in verbinding met jongeren te zijn en hen te helpen in hun persoonlijke groei naar een volwassen leven.
Ik ben Mirjam Grin, betrokken als begeleider bij WeesThuis.com Ik ben getrouwd en moeder van 3 super fijne kids! Ik heb in 1996 de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de CHE in Ede afgerond. En later ook mijn SKJ registratie. Naast het werk in het gezinshuis, werk ik ook als ambulant begeleider bij gezinnen en jongeren thuis.

Ik geniet ervan om in verbinding met jongeren te zijn en hen te helpen in hun persoonlijke groei naar een volwassen leven op allerlei gebieden. Ik ben iemand die daarin geduld en vertrouwen heeft. Ik geloof erin dat onder andere, een goede relatie met de jongeren daarin de basis is.

Ik geniet ook van het samenwerken met ieder die betrokken is bij WeesThuis.com. De visie en de dynamiek van het niet statisch zijn, maar voortdurend weer groei willen zien, spreekt mij erg aan.

In mijn vrije tijd geniet ik van reizen, schilderen, lezen, wandelen, buiten zijn, sporten en lekker eten en genieten met de mensen die mij dierbaar zijn.
Stichting Credo Foundation
Op de Dries 98
6325 HD Berg en Terblijt
 
foundation@credohuis.com / +31 6 81606990
Copyright 2024 | Disclaimer | Privacy